ALAMA

Afiseaza: 1-5 din 5 produse

 Filtre

Categoria noastră de produse din alamă oferă o gamă largă de opțiuni, inclusiv tablă alama, plăci alama, țeavă alama, bare alama și rulou alama. Alamă este un material ușor de prelucrat și rezistent la coroziune, ceea ce îl face potrivit pentru o varietate de aplicații industriale și casnice.

  • Tablă alama este utilizată în principal în fabricarea ambalajelor cosmetice și de componente electrice si nu numai. Aceasta este disponibilă în diferite grosimi și dimensiuni, ceea ce o face potrivită pentru o varietate de aplicații.
  • Plăci alama sunt utilizate în principal în aplicații de construcție și fabricarea de componente electrice, dar și în aplicații de design, decor interior, componente mecanice, bijuterii etc. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, ceea ce le face potrivite pentru o varietate de aplicații.
  • Țeava din alamă este utilizată în principal în industria auto si electrotehnica, instalații sanitare și conducte de apă etc. Aceasta este disponibilă în diferite dimensiuni și forme, ceea ce o face potrivită pentru o varietate de aplicații.
  • Bare alama sunt utilizate în principal în aplicații industriale, cum ar fi fabricarea de piese mecanice de precizie, ceasornicarie, aparate de masurare si control, aparate electrice etc. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, ceea ce le face potrivite pentru o varietate de aplicații.
  • Rulou alama este utilizat în principal în aplicații de construcție, design interior, industrie electrica si electrotehnica etc. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și grosimi, ceea ce le face potrivite pentru o varietate de aplicații.

În concluzie, categoria noastră de produse din alamă oferă o gamă largă de opțiuni, potrivite pentru o varietate de aplicații industriale și casnice. Comandați acum online de la McProExpert și beneficiați de calitate și prețuri avantajoase!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!