Furtunuri Silicon (siliconice)

Afiseaza: 1-24 din 39 produse

 Filtre

Furtun de Silicon: O Soluție Fiabilă pentru Diversele Industrii

Furtunul de silicon este un produs versatil și esențial în multe industrii, datorită calităților sale impresionante și a conformității sale cu standardele de siguranță. Vă va oferi o privire detaliată asupra caracteristicilor, utilizărilor și recomandărilor pentru furtunurile de silicon, pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine beneficiile lor.

1. Standarde Riguroase de Calitate

Furtunul siliconic este fabricat din silicon și respectă cu strictețe anumite standarde pentru a asigura siguranța și calitatea produsului. Iată câteva dintre aceste standarde:

a. BFR XV: Furtunul de silicon nu eliberează substanțe riscante pentru sănătatea consumatorilor, făcându-l ideal pentru transportul de produse alimentare sau alcool de până la 50%. Această conformitate este crucială în industria alimentară și farmaceutică.

b. FDA CFR 21, Secțiunea 177.2600: Acest furtun a fost creat cu intenția de utilizare repetată și rezistă la cicluri repetate de sterilizare. Siguranța și igiena sunt prioritatea noastră.

c. EP-Europ.Pharmacopoeia: Controlul calității siliconului din care este fabricat furtunul siliconic, a formelor de dozare și a metodelor de analiză sunt esențiale pentru asigurarea eficacității produsului.

d. ISO - 10993-1: Siliconul din care este fabricat furtunul are capacitatea de a funcționa cu un răspuns adecvat al gazdei în situații specifice, făcându-l potrivit pentru utilizare medicală.

2. Proprietăți Remarcabile

Furtunul siliconic se evidențiază prin anumite proprietăți care îl fac potrivit pentru o gamă variată de aplicații:

a. Transparență și Ultraflexibilitate: Furtunul de silicon este transparent, ultraflexibil și are o duritate a lamelelor de stergător de parbriz de 60 Shore A. Aceasta îi conferă o versatilitate deosebită în utilizare.

b. Interval de Temperatură Extins: Furtunul siliconic poate rezista la temperaturi cuprinse între -60 și +200 de grade Celsius, iar în expuneri scurte, poate ajunge până la +260 de grade Celsius. Această rezistență la temperaturi extreme îl face ideal pentru medii dificile.

c. Rezistență Chimică: Produsul nostru are în general o rezistență chimică ridicată, făcându-l adecvat pentru transportul unor substanțe chimice precum acizi sau baze. Cu toate acestea, trebuie menționat că nu este compatibil cu anumiți compuși chimici, cum ar fi acetilena, acidul acetic, acidul citric sau acidul oleic.

3. Utilizări Diverse

Furtunul siliconic găsește aplicații într-o varietate de industrii, inclusiv:

 • Industria Medicală Umană
 • Stomatologie
 • Industria Farmaceutică
 • Industria Alimentară
 • Industria Medicală Veterinară
 • Pompe Peristaltice
 • Automate cu Băuturi Calde (Cafea, Lapte, Ceai, etc.)

4. Recomandări Importante

Pentru a beneficia la maximum de furtunul siliconic și pentru a asigura siguranța și durabilitatea acestuia, vă recomandăm să țineți cont de următoarele sfaturi:

 • Utilizați produsul doar în scopurile pentru care a fost destinat.
 • Sterilizați produsul între utilizări pentru a menține igiena.
 • Respectați intervalul de temperatură recomandat pentru evitarea deteriorării.
 • Fiți conștienți de compatibilitatea cu compușii chimici și urmați instrucțiunile specifice pentru fiecare aplicație.

5. Garanție

Datorită metodei noastre de vânzare, în care tăiem furtunul siliconic din rola la lungimea dorită de dumneavoastră, acesta nu poate beneficia de garanție standard. Cu toate acestea, suntem aici pentru a vă ajuta în cazul unor neconcordanțe calitative rare. Vă rugăm să ne contactați pentru a discuta posibilitatea înlocuirii.

Pentru detalii suplimentare și informații despre politica noastră de garanție și retur, vă invităm să consultați secțiunea "Termeni & Condiții" pe site-ul nostru.

Furtunul de silicon este un produs cu multiple beneficii și aplicații, de la industria medicală la cea alimentară și farmaceutică. Respectând recomandările noastre, puteți avea încredere în calitatea și performanța acestui produs esențial în mediile industriale exigente.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!