Furtun Absorbtie Vidanja (Cauciuc)

Afiseaza: 1-13 din 13 produse

 Filtre

Furtunul din Cauciuc pentru Absorbție Apă: Soluția Ideală pentru Necesitățile Dvs. Industriale și Casnice

Introducere

Furtunul din cauciuc pentru absorbție apă este un produs esențial pentru diverse aplicații industriale și casnice. Conceput pentru a oferi performanțe superioare în cele mai dificile condiții, acest furtun este fabricat din materiale de înaltă calitate și proiectat pentru a rezista în timp. În acest articol, vom explora caracteristicile, beneficiile și utilizările acestui produs versatil.

Dimensiuni și Specificații

Furtunul din cauciuc pentru absorbție apă este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui utilizator. Lungimea furtunului poate varia între 1 metru și 20 sau 40 de metri liniari, oferind flexibilitate maximă. Diametrul interior și exterior variază, de asemenea, pentru a satisface diverse cerințe, de la 25 mm (1 tol) până la 254 mm (10 toli). Această diversitate de dimensiuni asigură că veți găsi întotdeauna furtunul perfect pentru aplicația dvs.

Materiale și Metode de Fabricare

Furtunul din cauciuc pentru absorbție apă este fabricat din cauciuc SBR (Stiren-Butadien) atât la interior, cât și la exterior. Acest material este cunoscut pentru durabilitatea sa și rezistența la abraziune. Furtunul este ranforsat cu un material textil dublu zincat și o spirală de sârmă de oțel zincată, care oferă o rezistență suplimentară și împiedică răsucirea și înnodarea. Exteriorul furtunului este, de asemenea, ranforsat cu un imprimeu din pânză pentru o durabilitate și mai mare.

Proprietăți și Beneficii

Unul dintre cele mai notabile avantaje ale furtunului din cauciuc pentru absorbție apă este rezistența sa la abraziune, ozon și intemperii. Acesta poate rezista la presiuni de până la 10 bari, făcându-l ideal pentru utilizări grele. Intervalul termic de lucru recomandat este cuprins între -35 și +80 de grade Celsius, asigurând performanțe optime într-o varietate de condiții climatice.

Utilizări

Furtunul din cauciuc pentru absorbție apă este extrem de versatil și poate fi utilizat pentru:

  • Absorbția apei menajere
  • Absorbția apei industriale
  • Utilizarea în vidanje
  • Canalizare
  • Diverse servicii de apă

Aceste utilizări fac din acest furtun un instrument indispensabil atât pentru aplicații industriale, cât și pentru cele casnice.

Recomandări de Utilizare

Pentru a asigura o durată de viață lungă și performanțe optime, este important să utilizați furtunul din cauciuc pentru absorbție apă doar în scopurile pentru care a fost destinat. Respectați parametrii de presiune menționați și folosiți produsul doar în intervalul termic recomandat. În plus, este esențial să folosiți coliere de plastic sau metalice și mufe rapide pentru conectare, deși aceste accesorii nu sunt incluse și trebuie comandate separat.

Concluzie

Furtunul din cauciuc pentru absorbție apă este soluția ideală pentru o gamă largă de aplicații datorită durabilității, versatilității și performanțelor sale superioare. Indiferent dacă aveți nevoie de un furtun pentru uz casnic sau industrial, acest produs va satisface cu siguranță toate cerințele dvs. Asigurați-vă că urmați recomandările de utilizare pentru a beneficia la maximum de acest furtun de înaltă calitate. Pentru mai multe informații și pentru a comanda furtunul și accesoriile necesare, contactați agenții de vânzări ai magazinului nostru.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!