TABLA ALUMINIU

Afiseaza: 1-24 din 34 produse

 Filtre
Comercializam o gamă largă de produse din Aluminiu, inclusiv tabla aluminiu striata, tabla aluminiu Lisa, rulou tabla de aluminiu, profile aluminiu, teava de aluminiu și bare de aluminiu. Aceste produse sunt potrivite pentru o varietate de aplicații, de la construcții la proiecte de bricolaj sau orice altă activitate care necesită materiale din aluminiu.
  • Tablă aluminiu striată este caracterizată prin modelul său striat, fiind ideală pentru utilizarea în zone umede sau alunecoase, deoarece furnizează o suprafață antiderapantă.
  • Tabla aluminiu Lisa este disponibilă într-o gamă largă de grosimi și dimensiuni, ceea ce o face perfectă pentru o varietate de aplicații, de la construcții la panouri publicitare sau pentru proiecte de bricolaj.
  • Ruloul de tabla de aluminiu este disponibil într-o varietate de grosimi și dimensiuni și este ideal pentru proiecte de construcții sau pentru lucrări de acoperiș, înlocuind acoperișurile clasice din ceramică sau din alte materiale.
  • Profilele de aluminiu sunt utilizate într-o varietate de aplicații, inclusiv în industria de construcții, pentru producția de mobilier, în fabricarea de panouri publicitare și multe altele. Acestea sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni.
  • Țeavă de aluminiu și barele de aluminiu sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și grosimi, fiind utilizate într-o varietate de aplicații, inclusiv în construcții, mobilier și alte proiecte de bricolaj.

Indiferent de proiectul tău, MCProExpert.ro îți oferă o gamă largă de produse din Aluminiu de înaltă calitate, garantându-ți o performanță și excelentă.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!