Furtun PVC Semanatoare

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Furtunul PVC Spiralat pentru Semănătoare de la McProExpert: Alegerea Perfectă pentru Agricultura Ta

Dacă ești fermier sau lucrător în agricultură, știi cât de important este să ai la dispoziție echipamente de calitate pentru a obține rezultate bune în producția agricolă. Unul dintre aceste echipamente esențiale este furtunul, iar Furtunul PVC Spiralat pentru Semănătoare de la McProExpert este o opțiune excelentă pentru a-ți satisface nevoile. În acest articol, vom explora detaliile acestui furtun de înaltă calitate și modalitățile în care poate fi folosit în agricultură.

Dimensiuni și Rezistență la Vacuum

Furtunul din PVC Spiralat (Agricol) este disponibil în lungimi variabile, de la 1 metru liniar și până la 30 de metri liniari, în funcție de nevoile tale specifice. Cu un diametru interior de 20 mm (¾ toli) și o rezistență la vacuum de 0.25 bar, acest furtun este conceput pentru a face față cerințelor riguroase ale utilizării agricole.

Materialul și Fabricarea

Acest furtun este fabricat din PVC (Clorura de Polivinil), un polimer sintetic plastic care poate fi găsit în două forme de bază: rigid și flexibil. În cazul Furtunului din PVC Spiralat (Agricol), peretele este realizat din PVC moale, în timp ce insertia spiralată este din PVC rigid. Această combinație de materiale asigură durabilitatea și flexibilitatea necesară pentru a face față cerințelor agricole.

Caracteristici ale Furtunului

 • Furtunul este de culoare albastră, cu spirala de culoare albă, dar poate fi furnizat și în variantele de culori negru și gri, la cerere.
 • Suprafața interioară a furtunului este netedă, asigurând un flux de lichid sau aer fără obstacole.
 • Suprafața exterioară este corugată și rezistentă la UV-uri și ozon, astfel încât furtunul să poată rezista condițiilor extreme din mediul agricol.
 • Intervalul de lucru pentru Furtunul din PVC Spiralat (Agricol) este cuprins între -20 și +60 de grade Celsius, ceea ce îl face potrivit pentru diverse condiții meteorologice.

Utilizări și Recomandări

Furtunul din PVC Spiralat (Agricol) are o varietate de utilizări în agricultură și alte domenii. Acesta este utilizat în principal ca parte componentă a semănătorilor, datorită rezistenței sale la abraziunea boabelor de cereale. De asemenea, poate fi folosit pentru:

 • Absorbția, refularea și transportul de semințe și granule.
 • Manipularea îngrășămintelor și fertilizatorilor.
 • Gestionarea prafului și altor particule rezultate din activitățile agricole și industriale, cu sarcini de absorbție mici și medii.
 • Sistemele de ventilare din agricultură și industrie.

Furtunul din PVC Spiralat (Agricol) vine cu câteva recomandări importante:

 • Utilizați produsul doar în scopurile pentru care a fost destinat.
 • Respectați intervalul termic recomandat pentru utilizare.
 • Verificați ca furtunul să aibă diametrul, grosimea peretelui și presiunea de lucru corespunzătoare scopului pentru care îl utilizați.
 • Evitați folosirea produsului pentru alimente, deoarece ftalatii conținuți de PVC pot fi dăunători pentru sănătatea umană. Pentru uz alimentar, se recomandă Furtunul Siliconic sau Furtunul din PVC Alb-Transparent pentru Absorbție.

Garanție

Datorită metodei de vânzare, care presupune tăierea din rola de furtun pentru a obține lungimea dorită, Furtunul din PVC Spiralat (Agricol) nu beneficiază de garanție standard. Cu toate acestea, în cazuri foarte puțin probabile de neconcordanță calitativă a produsului, poți contacta McProExpert pentru înlocuire.

În concluzie, Furtunul din PVC Spiralat (Agricol) de la McProExpert este o opțiune excelentă pentru fermierii și agricultorii care doresc un furtun rezistent și flexibil pentru diverse aplicații agricole. Acesta oferă o soluție durabilă și eficientă pentru gestionarea lichidelor și granulelor în mediul agricol. Pentru mai multe informații și comenzi, vizitați Pagina Categoriei pe site-ul McProExpert.

Asigură-ți succesul în agricultură cu Furtunul PVC Spiralat pentru Semănătoare de la McProExpert!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!