Furtun PVC Ventilatie

Afiseaza: 1-21 din 21 produse

 Filtre

Furtunul din PVC pentru Ventilatie: O Soluție ideala pentru Circulația Aerului

Ventilația este un aspect esențial în orice spațiu, fie că vorbim despre locuințe, birouri sau spații industriale. Pentru a asigura o circulație adecvată a aerului și pentru a gestiona evacuarea aerului poluat sau cald, este necesară utilizarea unor materiale de calitate, cum ar fi furtunul din PVC pentru Ventilatie. În acest articol, vom explora detaliile acestui produs și modul în care poate contribui la eficiența sistemului dvs. de ventilare.

 1. Dimensiuni și Rezistență

Furtunul din PVC pentru Ventilatie este disponibil într-o varietate de dimensiuni pentru a se potrivi nevoilor dvs. Lungimea poate varia între 1 metru și 10, 20 sau 30 de metri liniari, în funcție de rolă și diametru. Diametrul interior și rezistența la vacuum sunt de 22 mm și, respectiv, 3 bar sau 0.88 inchi, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă largă de aplicații. Dacă aveți nevoie de un furtun mai lung, acesta poate fi tăiat la dimensiunea dorită.

 1. Material și Fabricație

Furtunul este fabricat din PVC (Clorura de Polivinil), un polimer sintetic din plastic, care vine în două forme de bază: rigid și flexibil. PVC-ul dur poate deveni mai moale și mai flexibil prin adăugarea de plastifianti. Furtunul este realizat cu un perete din PVC moale și are o spirală de armare din PVC rigid. Acest proces de fabricație asigură rezistența și durabilitatea produsului.

Furtunul din PVC pentru Ventilatie este produs în conformitate cu Regulamentul UE 10/2011 pentru simulantii A-B-C-D1, ceea ce garantează siguranța sa în utilizare.

 1. Proprietăți

Acest furtun este transparent, cu o suprafață netedă la interior și o suprafață corrugată la exterior, rezistentă la UV-uri și ozon. Spirala de armare din PVC rigid este de culoare albă și oferă furtunului rezistență sporită la strivire. Cu o durabilitate ridicată, greutate redusă și flexibilitate bună, acesta este potrivit pentru o gamă largă de aplicații. Furtunul din PVC pentru Ventilatie poate funcționa în intervalul termic recomandat cuprins între -20 și +60 de grade Celsius.

 1. Garanție

Datorită metodei de vânzare (tăiem furtunul din rola la lungimea dorită de dumneavoastră), furtunul din PVC pentru Ventilatie nu beneficiază de o garanție standard. Cu toate acestea, în cazul unui improbabil defect calitativ al produsului, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta posibilitatea înlocuirii. Pentru mai multe detalii, puteți consulta secțiunea "Termeni & Condiții", inclusiv subsecțiunile "Garanții" și "Politica de Retur".

 1. Utilizări

Furtunul din PVC pentru Ventilatie are o gamă variată de utilizări, inclusiv:

 • Procesele de evacuare a aerului.
 • Procesele de exhaustare.
 • Componentă în aparatele de aer condiționat.
 • Protecție pentru cabluri.
 • Transportul aerului și al prafului în sarcini de absorbtie și refulare mici și medii.
 1. Recomandări pentru Utilizare

Pentru a vă asigura că furtunul din PVC pentru Ventilatie funcționează în mod optim, vă recomandăm să respectați următoarele recomandări:

 • Utilizați produsul doar în scopurile pentru care a fost destinat.
 • Folosiți furtunul în intervalul termic recomandat menționat în descrierea produsului.
 • Asigurați-vă că diametrul, grosimea peretelui și rezistența la vacuum corespund scopurilor dvs. specifice.
 • Evitați folosirea produsului pentru alimente, deoarece ftalatii conținuți de PVC pot fi dăunători sănătății umane. Pentru utilizarea în industria alimentară, vă recomandăm furtunul siliconic sau furtunul din PVC alb-transparent pentru absorbtie.
 1. Accesorii

Furtunul din PVC pentru Ventilatie poate fi folosit eficient cu accesorii precum colierele din plastic, colierele metalice sau mufele rapide (conectori). Aceste accesorii vă ajută să instalați și să utilizați furtunul într-un mod eficient și sigur.

În concluzie, furtunul din PVC pentru Ventilatie este o soluție ideala pentru a satisface nevoile dvs. de ventilație și evacuare a aerului. Cu caracteristicile sale durabile și rezistente, acesta poate juca un rol crucial în menținerea calității aerului într-o varietate de medii și aplicații. Asigurați-vă că respectați recomandările de utilizare și că utilizați accesorii corespunzătoare pentru a obține cele mai bune rezultate din acest produs.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!