Placi Policarbonat Compact (Solid)

Afiseaza: 1-24 din 56 produse

 Filtre

Descoperă Policarbonatul Compact Solid Transparent: O Soluție Versatilă pentru Proiectele Tale

Atunci când vine vorba de materiale de înaltă performanță, policarbonatul compact solid transparent este o alegere excelentă. Disponibil sub formă de foi solide, acest material plastic oferă o combinație unică de proprietăți care îl fac potrivit pentru o gamă largă de aplicații. La MCProExpert.ro, suntem mândri să oferim aceste foi de policarbonat compact solid transparent, și vom explora în acest articol caracteristicile și beneficiile acestui material remarcabil.

Dimensiuni Variate pentru Nevoile Tale

Foiile de policarbonat compact solid transparent sunt disponibile în dimensiuni variate pentru a se potrivi nevoilor tale specifice. Aceste foi au dimensiuni standard de 2050 mm x 3050 mm sau 2050 mm x 1523 mm și pot avea grosimi cuprinse între 2 mm și 10 mm. De asemenea, la cerere, putem furniza foi cu grosimi de 12 mm, 15 mm, 18 mm și 20 mm. Această varietate de dimensiuni face policarbonatul compact solid transparent potrivit pentru o gamă largă de proiecte, de la acoperișuri la panouri și multe altele.

Protecție Anti-UV pentru Rezistență la Factorii de Mediu

Foiile de policarbonat compact solid transparent sunt prevăzute cu o peliculă de protecție anti-UV pe ambele fețe. Aceasta oferă un plus de rezistență la factorii de mediu, cum ar fi radiația UV. Acest strat de protecție ajută la menținerea clarității și a transparenței foii pe o perioadă mai lungă de timp, făcând-o potrivită pentru aplicații în aer liber și în medii cu expunere la soare.

Transparență Remarcabilă și Transmitere a Luminii

Transparența ridicată a policarbonatului compact solid transparent îl face un excelent transmițător de lumină. Cu o valoare de transmisie a luminii de 86%, acest material permite luminii naturale să pătrundă în interior, oferind un ambient luminos și plăcut. Acest aspect face policarbonatul compact solid transparent potrivit pentru acoperișuri și suprafețe transparente în construcții, precum și pentru aplicații în domeniul electronicelor și telecomunicațiilor.

Rezistență Termică Remarcabilă

Foiile de policarbonat compact solid transparent au o rezistență termică remarcabilă, rezistând la temperaturi cuprinse între -100 și 120 de grade Celsius. Cu toate acestea, ele pot fi utilizate la temperaturi de până la 130 de grade Celsius pentru perioade scurte, făcându-le potrivite pentru aplicații în care temperaturile ridicate sunt o preocupare.

Rezistență Excelentă la Impact: Practic Indestructibile

Una dintre caracteristicile remarcabile ale policarbonatului compact solid transparent este rezistența sa la impact. Aceste foi sunt practic indestructibile și pot rezista loviturilor și abraziunilor fără să se deterioreze. Această proprietate le face potrivite pentru aplicații în care durabilitatea și protecția sunt esențiale.

O Varietate de Aplicații

Policarbonatul compact solid transparent este un material versatil, ideal pentru o gamă variată de aplicații. Acesta poate fi utilizat în construcții pentru acoperișuri și panouri transparente, în industria electronică pentru producția de diverse produse, inclusiv ochelari de vedere, huse pentru smartphone și căști, precum și în industria auto pentru parbrize auto, moto și bărci. Cu o durabilitate excepțională și transparență, acest material găsește aplicații într-o gamă largă de domenii.

Posibilitate de Tăiere și Termoformare

Tăierea policarbonatului compact solid se poate realiza cu ușurință cu un circular de mână sau pe router CNC (mașină cu comandă numerică) pentru a evita topirea materialului la tăiere. De asemenea, policarbonatul compact solid poate fi termoformat, ceea ce înseamnă că poate fi îndoit și format în diverse forme, fără să se rupă sau să se deterioreze. Această caracteristică face acest material potrivit pentru proiecte de design și producție care implică forme complexe sau personalizate.

 

Policarbonatul compact solid transparent este un material plastic de înaltă performanță, potrivit pentru o gamă variată de aplicații datorită proprietăților sale remarcabile. La MCProExpert.ro, suntem dedicați să vă oferim aceste foi de policarbonat de înaltă calitate, care vă pot ajuta să vă transformați ideile în realitate. Indiferent de proiectul pe care îl aveți în vedere, policarbonatul compact solid transparent este o alegere excelentă pentru durabilitate, transparență și versatilitate. Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre gama noastră de produse și pentru a primi consultanță specializată în alegerea policarbonatului potrivit pentru nevoile dvs. MCProExpert.ro este partenerul dvs. de încredere pentru soluții din policarbonat de calitate.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!