Placi Policarbonat Compact (Solid)

Afiseaza: 1-24 din 30 produse

 Filtre

Policarbonat Compact Solid Transparent este un material plastic de înaltă performanță care este disponibil sub formă de foi solide.
Aceste foi au dimensiuni de 2050 mm x 3050 mm sau 2050 mm x 1523 mm și grosimi variind de la 2 mm la 10 mm, la cerere se pot comercializa si grosimile 12/ 15 /18 / 20 mm.
  • Foile Policarbonat Compact Solid Transparent au o peliculă de protecție anti-UV pe ambele fețe, care oferă un plus de rezistență la factorii de mediu.
  • Transparența ridicată a policarbonatului solid îl face un excelent transmițător de lumină, cu o valoare de transmisie a luminii de 86%. Aceste plăci au și o rezistență termică de -100 până la 120 de grade Celsius și pot fi folosite la temperaturi până la 130 de grade Celsius pentru perioade scurte.
  • Aceste foi de policarbonat compact au o rezistenta excelenta la impact si sunt practic indestructibile. 
  • Placa de policarbonat compact este un material durabil și rezistent, ideal pentru o varietate de aplicații, cum ar fi acoperișuri, panouri, plăci și în construcții, electronice, telecomunicații și fabricarea de diverse produse, inclusiv ochelari de vedere, huse pentru smartphone, căști, parbrize auto, moto și bărci.
  • Se recomandă ca tăierea policarbonatului solid să se facă cu un circular de mână sau pe router, CNC (mașina cu comandă numerică) pentru a evita topirea materialului la tăiere.
  • În plus, policarbonatul compact solid poate fi termoformat, ceea ce înseamnă că poate fi îndoit și format în diverse forme, fără să se rupă sau să se deterioreze.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!