Furtun Poliuretan Exhaustare 0.7 mm

Afiseaza: 1-19 din 19 produse

 Filtre

Furtunul Poliuretan de Exhaustare 0.7 mm: Alegerea Perfectă pentru Transportul Materialelor Abrazive

Indiferent dacă sunteți implicat în industrie, agricultură sau oricare alt domeniu care implică manipularea și transportul materialelor abrazive, un furtun de exhaustare de înaltă calitate este esențial pentru a vă asigura că operațiunile dvs. se desfășoară fără probleme. Furtunul Poliuretan de Exhaustare cu o grosime a peretelui de 0.7 mm este soluția perfectă pentru cerințele dvs. de transport, datorită caracteristicilor sale excepționale. În acest articol, vă vom prezenta detaliile acestui produs și modul în care poate contribui la eficiența și siguranța activităților dvs.

 1. Diametre Disponibile și Grosime a Peretelui

Furtunul Poliuretan de Exhaustare 0.7 mm este disponibil într-o gamă variată de diametre interioare, cu grosimea peretelui de 0.7 mm. Aceasta include diametre precum 20 mm, 30 mm, 32 mm, 35 mm, 40 mm și multe altele, pentru a vă permite să alegeți dimensiunea potrivită pentru aplicația dvs. specifică. Flexibilitatea în alegerea dimensiunii este un avantaj semnificativ, deoarece vă permite să adaptați furtunul la necesitățile dvs. specifice.

 1. Material și Fabricație

Furtunul este fabricat din Poliuretan (PU sau PUR), un material remarcabil care îmbină proprietățile elastice ale cauciucului cu rezistența și durabilitatea metalului. În comparație cu alte tipuri de poliuretan, acesta se remarcă prin grosimea peretelui de 0.7 mm, ceea ce îl face potrivit pentru transportul materialelor abrazive. De asemenea, furtunul conține o insertie spirală din oțel, cu arc turnat, care asigură stabilitate și rezistență suplimentară.

 1. Proprietăți Remarcabile

Furtunul Poliuretan de Exhaustare 0.7 mm se distinge prin numeroasele sale caracteristici:

 • Excelentă flexibilitate și interior neted: Furtunul asigură un flux de aer fără obstacole datorită suprafeței interioare foarte netede.
 • Rezistență excepțională la abraziune: Grosimea peretelui de 0.7 mm conferă furtunului o rezistență superioară la uzură și deteriorare.
 • Rezistență la substanțe chimice: Furtunul poate rezista la uleiuri, benzine și fumuri de benzină, ceea ce îl face ideal pentru aplicații variate.
 • Interval termic extins: Temperatura de lucru a furtunului se situează între -40 și +100 de grade Celsius, asigurându-se că poate face față unor condiții extreme.
 • Transparență și lipsă de substanțe nocive: Furtunul este transparent și nu conține halogen sau balsamuri, ceea ce îl face sigur și potrivit pentru diverse utilizări.
 1. Garanție

Datorită modului de vânzare, care implică tăierea furtunului din rola la lungimea dorită de client, furtunul Poliuretan de Exhaustare 0.7 mm nu beneficiază de o garanție standard. Cu toate acestea, în cazul unui improbabil defect de calitate, suntem disponibili pentru a discuta posibilitatea înlocuirii. Detalii suplimentare pot fi găsite în secțiunile "Termeni & Condiții", inclusiv subsecțiunile "Garanții" și "Politica de Retur".

 1. Utilizări Variate

Furtunul Poliuretan de Exhaustare 0.7 mm găsește numeroase aplicații în diverse domenii, printre care se numără:

 • Transportul materialelor abrazive: Datorită rezistenței sale la uzură, furtunul este ideal pentru manipularea și transportul materialelor abrazive, precum rumeguș, aschii, sau granule.
 • Aspirarea și transportul de gaze și materiale pulverulente: Furtunul este potrivit pentru aspirarea și transportul diverselor substanțe, de la pulberi fine la materiale granulate.
 • Protecție împotriva presiunii mecanice: Furtunul oferă protecție împotriva uzurii și presiunii mecanice, făcându-l potrivit pentru diverse aplicații industriale.
 • Extracție cu pulverizare de ulei: Se poate utiliza în aplicații care implică pulverizarea de ulei sau alte lichide.

Pentru materiale precum pietre, granule mari sau nisip, se recomandă furtunul Poliuretan de Exhaustare cu grosimea peretelui de 0.7 mm, deoarece acesta oferă o rezistență superioară la tăiere și abraziune.

 1. Recomandări pentru Utilizare

Pentru a vă asigura că furtunul Poliuretan de Exhaustare 0.7 mm funcționează în mod optim, vă recomandăm să respectați următoarele recomandări:

 • Utilizați produsul doar în scopurile pentru care a fost destinat: Asigurați-vă că utilizați furtunul în conformitate cu scopul său specific, pentru a prelungi durata de viață a acestuia.
 • Mentineti furtunul in intervalul termic recomandat: Mențineți furtunul în limitele de temperatură specificate pentru a asigura o performanță optimă.
 • Asigurați-vă că furtunul achiziționat corespunde diametrului și grosimii peretelui necesare: Selectați dimensiunea corectă pentru cerințele dvs. specifice.

În concluzie, furtunul Poliuretan de Exhaustare 0.7 mm reprezintă alegerea ideală pentru transportul materialelor abrazive și pentru protejarea sistemului dvs. de aspirație. Cu caracteristicile sale excepționale de rezistență și durabilitate, acest furtun este partenerul perfect pentru industrie, agricultură și multe alte domenii. Asigurați-vă că respectați recomandările de utilizare și alegeți dimensiunea potrivită pentru a obține cele mai bune rezultate în activitățile dvs. cotidiene.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!