Placi Plexiglas (Stiplex)

Afiseaza: 1-24 din 66 produse

 Filtre
Plexiglas, cunoscut și sub denumirea de sticlă acrilică, stiplex sau PMMA, este un material plastic transparent și rezistent la impact, utilizat în diverse aplicații, precum panouri publicitare, display-uri, ambalaje și obiecte de design. Foiile de plexiglas sunt disponibile în diferite grosimi și dimensiuni și pot fi tăiate și modelate în funcție de nevoile specifice.

Categoria noastră de produse din PLEXIGLAS (stiplex) oferă o gamă largă de opțiuni, inclusiv sticlă acrilică transparentă, sticlă acrilică albă și sticlă acrilică fumurie. PLEXIGLAS (stiplex) este un material termoplastic, care este utilizat în mod obișnuit în construcții, publicitate, afișaj și alte aplicații industriale și casnice.
 

Stiplex este un tip specific de PLEXIGLAS, care este mai rezistent la impact decât sticla și este disponibil în diferite grosimi și dimensiuni. Acesta este utilizat în mod obișnuit în afișaje publicitare, display-uri, vitrine, acoperișuri și multe altele.

  • Sticla acrilică transparentă este un material de înaltă calitate, transparent, care este utilizat în mod obișnuit în aplicații de vitrine, afișaje, panouri publicitare, decor interior și multe altele. Aceasta este disponibilă în diferite grosimi și dimensiuni, ceea ce o face potrivită pentru o varietate de aplicații.
  • Sticla acrilică albă este o variație a sticlei acrilice transparente, care are o nuanță albă opacă. Acesta este utilizat în mod obișnuit în aplicații de design interior, precum și în producția de panouri publicitare și afișaje. Aceasta este disponibilă în diferite grosimi și dimensiuni.
  • Sticla acrilică fumurie este o variație a sticlei acrilice transparente, care are o nuanță maro fumurie. Acesta este utilizat în mod obișnuit în aplicații de design interior, precum și în producția de panouri publicitare, totemuri, polițe, rafturi, geamuri și afișaje. Aceasta este disponibilă în diferite grosimi și dimensiuni.


În concluzie, categoria noastră de produse din PLEXIGLAS (stiplex) oferă o gamă largă de opțiuni, potrivite pentru o varietate de aplicații industriale și casnice. Comandați acum online pe McProExpert.ro și beneficiați de calitate și prețuri avantajoase!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!