Furtun Cauciuc Produse Petroliere (Absorbtie si Refulare)

Afiseaza: 1-12 din 12 produse

 Filtre

Industria produselor petroliere necesită adesea echipamente speciale pentru manipularea eficientă și sigură a combustibililor și a altor lichide. Furtunul din Cauciuc pentru Produse Petroliere (Absorbtie și Refulare) McProExpert este o soluție de încredere care oferă o gamă variată de avantaje pentru astfel de aplicații. Dacă sunteți în căutarea unui furtun rezistent și versatil, iată de ce ar trebui să luați în considerare Furtunul din Cauciuc pentru Produse Petroliere (Absorbtie și Refulare) McProExpert:

Dimensiuni Variate

Unul dintre principalele avantaje ale acestui furtun este gama sa variată de dimensiuni. Fie că aveți nevoie de un furtun cu un diametru interior de 13 mm sau unul de 38 mm, puteți găsi dimensiunea perfectă pentru aplicația dvs. De asemenea, puteți alege lungimea furtunului, de la un metru până la 40 de metri. Această versatilitate vă permite să personalizați complet furtunul pentru cerințele dvs. specifice.

Material de Înaltă Calitate

Furtunul din Cauciuc pentru Produse Petroliere (Absorbtie și Refulare) McProExpert este fabricat cu materiale de înaltă calitate pentru a face față cerințelor industriei petroliere. Interiorul furtunului este realizat din NBR (cauciuc nitrilic - butadienă sau buna-N), un elastomer sintetic rezistent la grăsimi, uleiuri naturale și sintetice, precum și combustibili precum benzină sau motorină. Acest furtun este creat pentru a face față substanțelor chimice agresive și a rezista la uzură.

Rezistență Remarcabilă

Furtunul din Cauciuc pentru Produse Petroliere (Absorbtie și Refulare) McProExpert se remarcă prin rezistența sa excepțională. Aceasta este realizată cu ajutorul unor straturi multiple și a materialelor durabile. De exemplu, tubul interior este dublu placat cu zinc și are o spirală din sârmă de oțel zincată. Furtunul este rezistent la abraziune, ozon și uleiuri, ceea ce îl face potrivit pentru medii industriale dure.

Proprietăți de Siguranță

Furtunul din Cauciuc pentru Produse Petroliere (Absorbtie și Refulare) McProExpert are proprietăți de siguranță esențiale. Are o presiune de lucru de 10 bari și datorită dublei ranforsări cu sârmă de oțel și cupru, este rezistent la răsucire și încurcarea. Intervalul termic de lucru recomandat variază de la -40 la +90 de grade Celsius. Cu aceste caracteristici, furtunul poate face față cu ușurință condițiilor de mediu schimbătoare și cerințelor de lucru.

Utilizări Variate

Furtunul din Cauciuc pentru Produse Petroliere (Absorbtie și Refulare) McProExpert este potrivit pentru o varietate de aplicații, inclusiv:

  • Aspirație și livrare pentru cisterne și rezervoare de combustibil
  • Transport și transfer de uleiuri industriale, motorină, pacură și uleiuri hidraulice pe bază de uleiuri minerale
  • Manipularea combustibililor fără plumb

Această versatilitate face din Furtunul din Cauciuc pentru Produse Petroliere (Absorbtie și Refulare) McProExpert un instrument esențial pentru industria petrolieră și multe altele.

Instrucțiuni de Utilizare

Pentru a profita la maximum de Furtunul din Cauciuc pentru Produse Petroliere (Absorbtie și Refulare) McProExpert, este important să respectați instrucțiunile de utilizare. Asigurați-vă că utilizați produsul numai în scopurile pentru care a fost destinat și sub parametrii de presiune și temperatură menționați în descriere.

Compatibilitate Cu Accesorii

Furtunul poate fi utilizat cu o varietate de accesorii, cum ar fi coliere de plastic, coliere metalice sau mufe rapide (conectori). Acest lucru vă permite să conectați furtunul cu ușurință la alte echipamente și conducte.

Concluzie

Furtunul din Cauciuc pentru Produse Petroliere (Absorbtie și Refulare) McProExpert este alegerea ideală pentru cei care caută un furtun rezistent și versatil pentru manipularea produselor petroliere și a altor lichide industriale. Cu caracteristici de durabilitate, rezistență și siguranță, acest furtun oferă performanțe excepționale în medii dificile. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!