MATERIALE TEHNICE

Afiseaza: 1-24 din 67 produse

 Filtre
Descoperă gama noastră variată de materiale tehnice, inclusiv paturi (saltele) din fibră ceramică, textolit, sticlotextolit și pasla tehnică din lânuri superioare. Aceste materiale sunt ideale pentru o gamă largă de aplicații industriale, de la izolarea termică și fonică până la protecția împotriva coroziunii și uzurii.

Alegeți dintr-o varietate de dimensiuni și grosimi pentru a se potrivi nevoilor dvs. specifice. Comandați astăzi și beneficiați de calitatea și durabilitatea acestor materiale tehnice de înaltă performanță!

Categoria noastră de Materiale Tehnice conține o varietate de produse de înaltă calitate utilizate în domenii precum industria metalurgică, construcții, electricitate și multe altele. Aceste materiale sunt proiectate pentru a oferi proprietăți specifice, cum ar fi izolarea termică, izolarea electrică și/sau rezistența la coroziune.

  • Pâsla tehnică din lânuri superioare este unul dintre produsele noastre și este fabricată din fibre de lână de înaltă calitate. Aceasta oferă o izolație termică excelentă, fiind utilizată în mod obișnuit în industria metalurgică, precum și în alte aplicații de izolare termică.
  • Textolitul este un material compozit, fabricat din fibre de sticlă sau bumbac îmbibate într-o rășină fenolică. Acesta este rezistent la coroziune și poate fi utilizat în diverse aplicații, cum ar fi izolarea electrică, componente pentru mașini și multe altele.
  • Sticlotextolitul este un alt material compozit, fabricat din fibre de sticlă îmbibate într-o rășină epoxidică sau fenolică. Acesta oferă o rezistență excelentă la coroziune și poate fi utilizat în aplicații precum componente pentru mașini, structuri de rezistență, precum și în electroizolații.
  • Pătura din fibră ceramică este un material izolator termic fabricat din fibre ceramice. Aceasta oferă o izolație termică excelentă și poate fi utilizată în aplicații precum izolarea termică a echipamentelor, conductelor și altor suprafețe care necesită protecție termică.

În concluzie, categoria noastră de Materiale Tehnice oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate, proiectate pentru a oferi proprietăți specifice, cum ar fi izolația termică, izolația electrică și rezistența la coroziune. Comandați acum online pe McProExpert.ro și beneficiați de calitate și prețuri avantajoase!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!