Furtun pentru Exhaustare

Afiseaza: 1-24 din 107 produse

 Filtre

Furtunul din Poliuretan pentru Exhaustare: Eficiență și Durabilitate

Furtunul din poliuretan pentru exhaustare reprezintă un element esențial în diverse aplicații industriale, în special în domeniul ventilației și aspirației. Alegerea corectă a acestui component poate face diferența în eficiența și durabilitatea întregului sistem. În acest articol, vom explora caracteristicile și utilizările acestui furtun, precum și factorii cheie de luat în considerare înainte de achiziționare.

Grosimea Peretelui: Alegerea Corectă pentru Scopul Dorit

Unul dintre factorii cruciali în selectarea furtunului din poliuretan pentru exhaustare este grosimea peretelui. Disponibil în variante de 0.6 mm, 0.7 mm și 1.4 mm, grosimea peretelui variază în funcție de scopul achiziției. Furtunul cu perete mai subțire este indicat pentru gaze, aer și praf, în timp ce furtunul cu peretele mai gros este recomandat pentru particule mari și contondente.

Materialul și Metoda de Fabricare

Peretele furtunului de exhaustare este fabricat din poliuretan (PU sau PUR), un material remarcabil cu proprietăți elastice, similare cauciucului, dar și cu rezistență și durabilitate comparabile cu cele ale metalelor. În plus, poliuretanul are o rezistență mai ridicată la abraziune decât poliuretanul polieter, ceea ce îl face ideal pentru aplicații unde uzura este un factor important.

Furtunul din poliuretan de exhaustare conține o spirală din oțel cu arc turnat, asigurându-i rezistența și flexibilitatea necesare pentru a face față solicitărilor variate ale mediului industrial.

Proprietățile Furtunului din Poliuretan pentru Exhaustare

Acest furtun are o serie de proprietăți cheie care îl fac alegerea potrivită pentru multe aplicații industriale:

 • Flexibilitate Excelentă și Suprafață Netedă: Furtunul oferă o flexibilitate remarcabilă și o suprafață interioară extrem de netedă, ceea ce facilitează fluxul de materiale și reduce riscul de blocare sau acumulare a reziduurilor.

 • Rezistență la Abraziune: Datorită compoziției sale din poliuretan, acest furtun este extrem de rezistent la abraziune, ceea ce îl face ideal pentru aplicații care implică manipularea materialelor solide și abrazive.

 • Rezistență la Substanțe Chimice: Furtunul rezistă la uleiuri, benzină și fumuri de benzină, ceea ce îl face potrivit pentru aplicații în medii cu expunere la astfel de substanțe.

 • Interval de Temperatură Larg: Temperatura de lucru a furtunului din poliuretan pentru exhaustare este între -40 și +100 grade Celsius, asigurând funcționarea adecvată într-o gamă variată de condiții de mediu.

 • Transparență și Compatibilitate Ecologică: Acest furtun este transparent și nu conține halogen sau balsamuri, ceea ce îl face potrivit pentru aplicații care necesită o transparență și compatibilitate ecologică ridicate.

 • Grosimea Peretelui de 1.4 mm: Varianta de furtun cu grosimea peretelui de 1.4 mm se distinge prin rezistența sporită la materialele abrazive, cum ar fi pietricelele, spanul, nisipul, bucațile de plastic, aschiile, peleții, praful de ciment, cerealele, granulele și altele.

Garantie și Termeni de Returnare

Furtunul din poliuretan pentru exhaustare este un produs care, din cauza metodei de vânzare (tăiem din rola lungimea dorită de dumneavoastră), nu poate beneficia de o garanție standard. Cu toate acestea, în cazuri foarte rare de neconcordanță calitativă a produsului, vă rugăm să ne contactați pentru a discuta opțiunile de înlocuire. Pentru detalii suplimentare, puteți consulta secțiunea "Termeni și Condiții" și subsecțiunile "Garanții" și "Politica de Retur".

Utilizările Furtunului din Poliuretan pentru Exhaustare

Furtunul din poliuretan pentru exhaustare se utilizează într-o gamă variată de aplicații industriale, incluzând:

 • Extractia Particulelor Grosiere: Este ideal pentru aplicații care implică extragerea particulelor mari cu un debit volumetric mare.

 • Aspirație și Transport Materiale Abrazive: Se potrivește perfect pentru aspirarea și transportul materialelor abrazive, inclusiv medii gazoase.

 • Furtun Standard pentru Aspiratoare Industriale: Este un furtun standard folosit în aspiratoarele industriale.

 • Aspirație și Transport de Diverse Materiale: Se utilizează pentru granule și cereale, aschii și rumeguș, fibre de hârtie, peleți (pentru centralele cu peleți), gaze și gaze de eșapament, aspirație aer, praf, și multe altele.

 • Extracție cu Pulverizare Ulei: Poate fi utilizat în aplicații care implică extracția cu pulverizare de ulei.

 • Protecție împotriva Presiunii Mecanice: Poate servi ca o protecție împotriva presiunii mecanice în diverse aplicații industriale.

Recomandări pentru Utilizare

Pentru a asigura o performanță optimă și o durată de viață lungă a furtunului din poliuretan pentru exhaustare, țineți cont de următoarele recomandări:

 • Utilizați produsul doar în scopurile pentru care a fost destinat.

 • Respectați intervalul termic recomandat pentru a evita deteriorarea materialului.

 • Asigurați-vă că furtunul din poliuretan pentru exhaustare achiziționat are diametrul și grosimea peretelui corespunzătoare scopului pentru care îl utilizați.

Accesorii Recomandate pentru Furtunul din Poliuretan pentru Exhaustare

Furtunul din poliuretan pentru exhaustare poate fi folosit eficient cu diverse accesorii, printre care se numără:

 • Coliere Plastice: Acestea pot fi utilizate pentru fixarea și etanșarea furtunului la conexiuni sau la echipamente.

 • Coliere Metalice: Ofertă o rezistență și stabilitate suplimentară pentru fixarea furtunului.

 • Mufe Rapide (Conectori): Acestea sunt utile pentru conectarea rapidă și sigură a furtunului la diferite echipamente sau la alte furtune.

În concluzie, furtunul din poliuretan pentru exhaustare reprezintă o soluție versatilă și durabilă pentru o varietate de aplicații industriale. Cu proprietăți precum rezistența la abraziune, rezistența la substanțe chimice și intervalul de temperatură larg, acest furtun poate face față cu succes cerințelor mediului industrial dificil. Cu toate acestea, este esențial să alegeți varianta potrivită cu grosimea peretelui corespunzătoare scopului dvs. și să respectați recomandările de utilizare pentru a obține cele mai bune rezultate și durabilitate de la acest produs esențial în ventilație și aspirație.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!