Furtun Oxigen

Afiseaza: 1-6 din 6 produse

 Filtre

Furtunul pentru oxigen: O soluție fiabilă pentru nevoile dvs. de sudură și tăiere

Indiferent dacă sunteți un profesionist experimentat în sudură și tăiere sau un amator pasionat de bricolaj, un element esențial în arsenalul dvs. ar trebui să fie furtunul pentru oxigen. Această componentă vitală pentru operațiunile de sudură și tăiere cu gaz este cunoscută pentru rezistența sa și flexibilitatea incontestabilă. În cele ce urmează, vom explora în detaliu toate aspectele legate de acest furtun esențial, de la dimensiuni și materiale până la utilizări și accesorii potrivite.

Dimensiuni și specificații

Furtunul pentru oxigen este disponibil în mai multe dimensiuni pentru a se potrivi perfect nevoilor dvs. și a asigura o funcționare optimă. Iată câteva din opțiunile disponibile:

6.3 mm, 10 mm, 8 mm, 12 mm, 9 mm, 16 mm

Aceste dimensiuni variază pentru a se potrivi cu diferitele aplicații și cerințe ale utilizatorilor. Indiferent dacă aveți nevoie de un furtun mai subțire și ușor de manevrat sau de unul mai mare pentru aplicații intensive, gama largă de dimensiuni vă oferă flexibilitatea de a alege ceea ce se potrivește cel mai bine proiectului dvs.

Materialul și metoda de fabricare

Un aspect esențial al furtunului pentru oxigen este materialul și metoda de fabricare, care influențează durabilitatea și funcționalitatea acestuia. Acest furtun este construit cu atenție, combinând un nucleu interior din poliester termoplastic cu o fibră textilă de rezistență mare, asigurând astfel o structură solidă și fiabilă. De asemenea, furtunul este acoperit exterior cu poliuretan antialunecare, stabilizat împotriva razelor UV și rezistent la microorganisme. Această acoperire exterioară are, de asemenea, caracteristici microperforate, care permit conducerea eficientă a aerului și gazelor compatibile.

Această combinație de materiale de înaltă calitate și metoda de fabricare atentă asigură o durabilitate excelentă și rezistență la factori externi, cum ar fi razele UV și microorganismele. Acest furtun este construit pentru a rezista la uzură și a vă servi în timp îndelungat, oferindu-vă astfel o investiție valoroasă pentru proiectele dvs. de sudură și tăiere.

Proprietățile furtunului pentru oxigen

Furtunul pentru oxigen se evidențiază prin mai multe proprietăți cheie care îl fac un instrument de încredere pentru sudorii și operatorii de tăiere. Printre acestea se numără:

  • Construcție cu armătură spirală pentru flexibilitate: Această construcție unică permite furtunului să fie extrem de flexibil, facilitând manevrarea și utilizarea în spații strânse sau complexe. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la dificultatea de a ajunge la locurile greu accesibile, deoarece acest furtun vă oferă flexibilitatea de care aveți nevoie.

  • Conexiuni cu capace pentru fiabilitate și etanșeitate la gaz: Furtunul este echipat cu conexiuni care asigură o etanșeitate perfectă la gaz. Acest aspect este esențial în operațiunile de sudură și tăiere, unde siguranța și prevenirea scurgerilor de gazuri inflamabile sunt prioritare.

  • Construit conform standardelor EN 1256 și EN559: Acest furtun este produs în conformitate cu standardele europene EN 1256 și EN559, garantând astfel calitatea și conformitatea cu normele de siguranță. Puteți avea încredere în performanța și siguranța acestui produs.

  • Testat la presiune de spargere de până la 60 de bari: Pentru a vă oferi siguranța și liniștea în timpul utilizării, furtunul pentru oxigen este supus unor teste riguroase la presiuni mari. Rezistența sa la presiunea de spargere de până la 60 de bari demonstrează fiabilitatea sa în condiții de lucru dificile.

  • Rezistență excelentă la încovoiere și strivire: Pe lângă durabilitatea generală, acest furtun se remarcă prin rezistența sa la încovoiere și strivire, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare în medii dificile sau în aplicații care implică presiuni și mișcări variabile.

Garantie

Este important să menționăm că, din cauza metodei de vânzare, furtunul pentru oxigen nu beneficiază de o garanție standard. Cu toate acestea, este important să rețineți că produsul este realizat cu materiale de înaltă calitate și conform standardelor stricte, ceea ce minimizează riscul de defecte de fabricație. Cu toate acestea, în cazul unei neconcordanțe calitative extrem de puțin probabile, echipa noastră de asistență vă stă la dispoziție pentru a vă oferi suport și pentru a găsi o soluție, inclusiv înlocuirea produsului, dacă este cazul.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!