Furtun Poliuretan Exhaustare 0.6 mm

Afiseaza: 1-24 din 33 produse

 Filtre

Furtunul Poliuretan de Exhaustare 0.6 mm: Performanță și Durabilitate Pentru Diverse Aplicații

Ventilarea și gestionarea fluxului de aer sunt aspecte critice în multe domenii, de la industrie la agricultură și mai departe. Furtunul Poliuretan de Exhaustare reprezintă o soluție versatilă și durabilă pentru a satisface cerințele de transport a aerului și materialelor abrazive. În acest articol, vom explora caracteristicile și aplicațiile acestui furtun de înaltă calitate.

 1. Diametrele și Grosimea Peretelui Disponibile

Furtunul Poliuretan de Exhaustare este disponibil într-o gamă variată de diametre interioare, toate având o grosime a peretelui de 0.6 mm. Aceasta include diametre intre 20 mm si 450 mm, cu posibilitatea de a alege dimensiunea potrivită pentru aplicația dvs. Specificațiile variate permit adaptarea furtunului pentru diverse cerințe de transport.

 1. Material și Fabricație

Acest furtun este fabricat din Poliuretan (PU sau PUR), un material excepțional care combină proprietățile elastice ale cauciucului cu rezistența și durabilitatea metalului. Este important de menționat că, conform măsurătorilor DIN 53516, PU are o rezistență mai ridicată la abraziune în comparație cu poliuretanul polieter, ceea ce îl face potrivit pentru aplicații cu particule abrazive.

Furtunul Poliuretan de Exhaustare conține o insertie spirală din oțel, cu arc turnat, care asigură stabilitate și rezistență suplimentară, permițându-i să reziste la presiuni și la uzură.

 1. Proprietăți

Acest furtun de exhaustare se remarcă prin următoarele caracteristici:

 • Flexibilitate excelentă și interior neted: Furtunul asigură un flux de aer fără obstacole datorită suprafeței interioare foarte netede.
 • Rezistență la abraziune: PU-ul are o rezistență ridicată la uzură și deteriorare, ceea ce îl face potrivit pentru aplicații cu particule abrazive.
 • Rezistență la substanțe chimice: Furtunul rezistă la uleiuri, benzine și fumuri de benzină, fiind adecvat pentru aplicații variate.
 • Interval termic extins: Temperatura de lucru pentru furtun se situează între -40 și +100 de grade Celsius, asigurându-se că poate face față unor condiții extreme.
 • Transparență și lipsă de substanțe nocive: Furtunul este transparent și nu conține halogen sau balsamuri, ceea ce îl face sigur și potrivit pentru diverse utilizări.
 1. Garanție

Datorită modului de vânzare, care implică tăierea furtunului din rola la lungimea dorită de client, furtunul Poliuretan de Exhaustare nu beneficiază de o garanție standard. Cu toate acestea, în cazul unui improbabil defect de calitate, suntem disponibili pentru a discuta posibilitatea înlocuirii. Detalii suplimentare pot fi găsite în secțiunile "Termeni & Condiții", inclusiv subsecțiunile "Garanții" și "Politica de Retur".

 1. Utilizări

Furtunul Poliuretan de Exhaustare găsește o gamă variată de aplicații, inclusiv:

 • Extractia particulelor grosiere cu debit volumetric mare: Potrivit pentru a elimina particulele grosiere din aer cu un debit mare.
 • Aspirarea și transportul materialelor abrazive: Ideal pentru manipularea și transportul materialelor care pot deteriora alte furtune.
 • Furtun standard pentru aspiratoare industriale: Utilizat în industria de curățenie și pentru aspiratoarele industriale.
 • Aspirarea și transportul de granule, aschii, rumeguș, fibre de hârtie, peleti și gaze: Folosit în diverse industrii, de la lemnărie la agricultură și mai departe.
 • Extracție cu pulverizare de ulei: Se potrivește pentru aplicații care implică folosirea de ulei.
 • Protecție împotriva presiunii mecanice: Furtunul oferă protecție împotriva presiunii și uzurii mecanice.

Pentru materiale precum pietre, granule mari, aschii sau nisip, se recomandă furtunul Poliuretan de Exhaustare cu grosimea peretelui de 1.4 mm, deoarece este mai rezistent la tăiere și la uzură.

 1. Recomandări pentru Utilizare

Pentru a vă asigura că furtunul Poliuretan de Exhaustare funcționează în mod optim, vă recomandăm să respectați următoarele recomandări:

 • Utilizati produsul doar în scopurile pentru care a fost destinat: Asigurați-vă că utilizați furtunul în conformitate cu scopul său specific.
 • Utilizati furtunul în intervalul termic recomandat: Mențineți furtunul în limitele de temperatură specificate pentru a asigura o performanță optimă.
 • Asigurați-vă că furtunul achiziționat corespunde diametrului și grosimii peretelui necesare: Selectați dimensiunea corectă pentru cerințele dvs. specifice.

În concluzie, furtunul Poliuretan de Exhaustare reprezintă o soluție versatilă și robustă pentru aplicații de transport a aerului și materialelor abrazive. Cu caracteristicile sale de performanță și durabilitate, acest furtun este un partener de încredere în domenii variate, de la industrii la agricultură. Asigurați-vă că urmați recomandările de utilizare și că alegeți dimensiunea potrivită pentru nevoile dvs. pentru a obține cele mai bune rezultate.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!