Polipropilena

Afiseaza: 1-16 din 16 produse

 Filtre

Descoperă Avantajele Plăcilor din Polipropilenă (PP-C și PP-H)

Placile din polipropilena (PP) reprezinta o solutie excelenta pentru proiectele tale, oferindu-ti avantaje remarcabile si flexibilitate in diverse aplicatii. Exista doua tipuri principale de PP: PP-H, polipropilena homopolimer, si PP-C, polipropilena copolimer.

PP-H, cunoscuta si sub denumirea de polipropilena homopolimer, impresioneaza prin rigiditatea si duritatea sa superioare. Cu un raport mare intre rezistenta si greutate, aceasta este alegerea ideala pentru aplicatiile care necesita o structura rigida. Cu toate acestea, este important de retinut ca la temperaturi scazute devine casanta, iar la temperaturi ridicate poate suferi deformari.

Pe de alta parte, PP-C, sau polipropilena copolimer, este putin mai moale, dar se remarca printr-o rezistenta excelenta la impact. Acest tip de PP este ideal pentru utilizarea la temperaturi scazute, fiind capabil sa ofere durabilitate si elasticitate chiar si in conditii extreme. Totusi, isi poate pierde rigiditatea la temperaturi inalte, iar deformarile pot aparea.

Indiferent de aplicatie, placi PP-C pot fi folosite intre -20°C si +80°C, acoperind astfel o gama variata de temperaturi. Ele sunt perfecte pentru realizarea de bazine, rezervoare, tamburi sau orice produs din placi de polipropilena care va fi supus sudurii, transportului, montarii, instalarii sau utilizarii la temperaturi scazute.

Datorita rezistentei lor chimice exceptionale, placiile din polipropilena PP-C sunt utilizate pe scara larga in industria de tratare a apei, in productia de rezervoare pentru stocarea lichidelor, cilindri, tamburi pentru galvanizare sau alte instalatii de acoperiri metalice, inclusiv stații de epurare și fose septice.

Este important de mentionat ca polipropilena nu poate fi lipita cu niciun adeziv existent pe piata, iar pentru a realiza diferite produse finite, placiile din polipropilena PP-C trebuie sudate intre ele cu electrozi speciali.

Alege placi PP-C pentru durabilitate, rezistenta la impact si chimica, precum si pentru adaptabilitatea lor la temperaturi variate. Descopera toate beneficiile acestor placi exceptionale pentru proiectele tale.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!