Placa Sticlotextolit

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Inovare și Performanță: Placa de Sticlotextolit MC Pro Expert

În domeniul construcțiilor și proiectelor tehnice, alegerea materialelor potrivite poate determina succesul și durabilitatea proiectului. Placa de Sticlotextolit de la MC Pro Expert reprezintă o soluție inovatoare, oferind nu doar calitate superioară, ci și rezistență și izolare excepționale. În acest articol extins, vom explora mai detaliat motivele pentru care Placa de Sticlotextolit este alegerea perfectă pentru proiectele tale, furnizând un plus semnificativ de performanță și fiabilitate.
 

Materialul și Procesul de Fabricare:

Sticlotextolitul se obține prin laminarea termorigidă a straturilor de țesătură de sticlă impregnată cu rășină epoxidică. Această tehnică conferă plăcii caracteristici precum transparența, duritatea și rezistența.
 

Proprietățile Remarcabile ale Sticlotextolitului:

 • Densitate și Rezistență: Cu o densitate situată între 1.7 și 1.9 g/cmc, Placa de Sticlotextolit oferă o rezistență la rupere de peste 340 MPa, garantând o stabilitate structurală de încredere.

 • Rezistență la Temperaturi Ridicate: Cu o rezistență la temperaturi de până la 155 de grade Celsius, Sticlotextolitul rămâne stabil și funcțional în medii termice exigente.

 • Proprietăți Dielectrice Superioare: Sticlotextolitul se evidențiază prin proprietățile sale dielectrice excepționale, fiind o alegere excelentă pentru aplicații electrice și electronice.

 • Rezistență Chimică și Stabilitate Dimensională: Placa de Sticlotextolit se distinge prin rezistența sa chimică și stabilitatea dimensională, asigurând integritate structurală în diverse medii.
   

Aplicații Diverse ale Sticlotextolitului:

 1. Aplicații Mecanice cu Cerințe Electroizolante: Datorită proprietăților sale electroizolante, Sticlotextolitul este ideal pentru componente mecanice în aplicații electrice.

 2. Material de Construcții: Cu versatilitatea sa, Sticlotextolitul se integrează perfect în construcții, fie că este vorba de pereți despărțitori sau alte elemente structurale.

 3. Material Termo-Electro-Izolant: Utilizat în construcția diverselor mașini și echipamente, Sticlotextolitul asigură o izolare termică și electrică de încredere.

 4. Zona cu Temperaturi Înalte de Lucru: Datorită rezistenței la temperaturi de până la 300 de grade Celsius, Sticlotextolitul se pretează în medii cu temperaturi ridicate.
   

Beneficii Adăugate și Recomandări de Utilizare:

 • Rezistență la Compresiune: Sticlotextolitul oferă o rezistență înaltă la compresiune, fiind potrivit pentru aplicații care solicită această caracteristică.

 • Calitate MC Pro Expert: Placa de Sticlotextolit de la MC Pro Expert beneficiază de Garanția Producătorului, asigurându-vă că primiți produse de cea mai înaltă calitate.

 • Utilizare cu Adeziv pe Bază de Rășină Epoxidică: Pentru o aderență optimă, se recomandă utilizarea unui adeziv de înaltă calitate pe bază de rășină epoxidică.
   

Utilizări și Aplicații Specifice:

Sticlotextolitul găsește aplicații extinse în domenii precum:

 • Industrie Electrotehnică: Componente electrice și electronice beneficiază de proprietățile dielectrice superioare ale Sticlotextolitului.

 • Construcții Civile și Industriale: Fiind ușor de prelucrat și rezistent, Sticlotextolitul se folosește în realizarea unor elemente de construcție durabile.

 • Industrie Mecanică: Componentele mecanice pot beneficia de rezistența la rupere și de proprietățile electroizolante ale acestui material.

 

Placa de Sticlotextolit de la MC Pro Expert este mai mult decât un simplu material de construcție; este o alegere strategică pentru proiectele tale. Cu calitate superioară, rezistență remarcabilă și izolare excelentă, acest material reprezintă soluția ideală pentru diverse aplicații. Indiferent dacă lucrezi în domeniul construcțiilor, al industriei electrice sau în alte domenii, Placa de Sticlotextolit îți oferă avantajele necesare pentru a transforma proiectele tale în realizări durabile și de succes. Alege inovația, alege performanța, alege Placa de Sticlotextolit de la MC Pro Expert pentru a duce proiectele tale la un nivel superior!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!