CUPRU

Afiseaza: 1-3 din 3 produse

 Filtre

Categoria noastră de produse din cupru oferă o gamă largă de opțiuni, inclusiv tablă cupru, bare cupru, plăci cupru și țeavă cupru. Cuprul este un material durabil, rezistent la coroziune și fiabil, ceea ce îl face ideal pentru o varietate de aplicații industriale și casnice.

  • Tabla cupru este folosită în principal în aplicații de construcție, cum ar fi acoperișurile și jgheaburile, dar și în industria electronică și a telecomunicațiilor. Aceasta este disponibilă în diferite grosimi și dimensiuni, ceea ce o face potrivită pentru o varietate de aplicații.
  • Barele de cupru sunt utilizate în special în aplicații de încălzire, cum ar fi radiatoarele și schimbătoarele de căldură, dar și în instalațiile electrice și în construcții. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și forme, ceea ce le face ușor de adaptat la nevoile specifice ale aplicației.
  • Plăcile de cupru sunt utilizate în principal în aplicații industriale, cum ar fi fabricarea pieselor de mașini și a dispozitivelor de procesare a alimentelor. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și grosimi, ceea ce le face potrivite pentru o gamă largă de aplicații.
  • Țeava de cupru este utilizată în special în instalațiile de apă și încălzire, dar și în aplicații de aer condiționat și refrigerare. Aceasta este disponibilă în diferite dimensiuni și forme, ceea ce o face potrivită pentru o varietate de aplicații.

În concluzie, categoria noastră de produse din cupru oferă o gamă largă de opțiuni, potrivite pentru o varietate de aplicații industriale și casnice. Comandați acum online pe McProExpert.ro și beneficiați de calitate și prețuri avantajoase!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!