Carton Izolatie Termica Fibre Ceramice Non Azbest

Afiseaza: 1-7 din 7 produse

 Filtre
Carton Izolație Termică din Fibre Ceramice Non-Azbest: Performanță și Siguranță la Temperaturi Extreme

În lumea industrială în continuă evoluție, necesitatea de materiale inovatoare și sigure pentru izolație termică devine din ce în ce mai stringentă. Cartonul de izolație termică din fibre ceramice non-azbest se distinge ca un înlocuitor excelent al azbestului, oferind o soluție eficientă, biodegradabilă și sigură pentru o gamă variată de aplicații în medii industriale.

Proprietăți Remarcabile:
Cartonul de izolație termică este fabricat din fibre minerale, conferindu-i rezistență la temperaturi extrem de înalte, de până la 1000°C. Aceste plăci de izolație termică sunt biodegradabile, înalt performante și non-toxice, eliminând astfel riscurile asociate cu utilizarea azbestului. Într-o eră în care azbestul a fost interzis din motive de sănătate, adoptarea unui produs inovator și sigur devine esențială.

Aplicații Industriale Variate:

Aceste plăci de carton izolatie termica găsesc aplicații într-o gamă largă de industrii, oferind performanță și siguranță în medii extreme. Printre principalele aplicații se numără:
Industria Metalurgică și Sticlară: Pentru căptușirea cuptoarelor industriale și izolarea echipamentelor critice.
Industria Electrotehnică: Pentru protejarea și izolarea echipamentelor electrice în condiții extreme de temperatură.
Producția de Aluminiu, Aluminiu, Fier și Oțel: Izolarea termică eficientă pentru procesele de producție complexe.
Industria Ceramică și Sticlă: Utilizată în turnarea centrifugală și fabricarea pieselor ceramice și sticlă.
Producția de Garnituri de Etanșare: O alegere ideală pentru izolarea arzătoarelor de gaz și ulei.

Caracteristici Tehnice:
  • Culoare: Bej
  • Temperatura Maximă de Lucru: 1000°C
  • Densitate: 1,0
  • Conductivitate Termică la 400°C: 0,15 W/m °K
  • Pierdere Tratament Termic la 800°C: 12%
  • Rezistență la Tracțiune: Fibre longitudinale 40 kg/cm2, fibre transversale 30 kg/cm2
  • Contracție la 1000°C (24 ore): <1%
  • Compresibilitate: 10% (70kg/cm2) conform metodei K ASTM F 36
  • Recuperare: 40%

Recomandări Importante pentru Utilizare:
Deși plăcile sunt rigide, trebuie manevrate cu grijă, evitând umezirea, deoarece acest lucru poate determina curbarea sau debitarea ușoară. Produsul nu trebuie utilizat în contact direct cu flacăra, ci trebuie distanțat de aceasta cu cel puțin câțiva centimetri. Pentru contact direct cu flacăra, se recomandă utilizarea altor materiale, cum ar fi plăcile de ardere, care nu sunt comercializate de către noi. De asemenea, produsul trebuie protejat de apă și umiditate. În timpul manevrării, se recomandă folosirea măștii de praf pentru a evita inhalarea fibrelor ceramice.

Concluzie:
Cartonul de izolație termică din fibre ceramice non-azbest reprezintă o soluție modernă și sigură pentru necesitățile actuale ale industriei. Cu proprietăți excelente de izolare termică, rezistență la temperaturi extreme și aplicabilitate diversificată, acest produs devine un partener esențial în procesele industriale complexe. Este un înlocuitor excelent al azbestului, adaptat cerințelor unei lumi preocupate de siguranța și sustenabilitatea materialelor utilizate în diverse domenii industriale.

În concluzie, adoptarea cartonului de izolație termică din fibre ceramice non-azbest nu este doar o necesitate, ci și o alegere inteligentă pentru orice industrie care valorizează performanța, siguranța și responsabilitatea ambientală.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!