Polipropilena PP-H gri (Alpha Plus)

Afiseaza: 1-8 din 8 produse

 Filtre

Descoperă Tehnologia Avansată în Plăcile de Polipropilenă PP-H AlphaPlus®

Plăcile de polipropilenă PP-H AlphaPlus® reprezintă o inovație remarcabilă în industria materialelor plastice, fiind plăci cu structură homopolimer și alfa cristalină de culoare gri. Acest blog explorează detaliat avantajele și aplicațiile acestor plăci, evidențiind tehnologiile de ultimă generație implementate de SIMONA AG Germania.

Avantajele Extraordinare ale Plăcilor PP-H AlphaPlus®

Cu o structură alfa cristalină mai fină și mai stabilă, plăcile PP-H AlphaPlus® aduc îmbunătățiri semnificative la nivelul proprietăților mecanice. Rezistența la impact superioară, rigiditatea crescută și durata de viață extinsă le fac ideale pentru o varietate de aplicații.

Rezistență la Impact și Rigiditate Mărită: La temperaturi scăzute, plăcile PP-H AlphaPlus® se evidențiază prin rezistența lor la impact superioară, fiind cu 75% mai rezistente la 0°C față de plăcile PP-H standard. La 20°C, acestea sunt cu 25% mai rigide, iar la 100°C devin de două ori mai rigide decât plăcile tradiționale.

Durată de Viață Prolongată: Structura lor ultrafină conferă plăcilor PP-H AlphaPlus® o rezistență chimică îmbunătățită și o rezistență superioară la fisurare. Testele demonstrează că durata de viață a acestor plăci este semnificativ mai mare în comparație cu plăcile PP-H standard, sub aceleași condiții de mediu și încărcare aplicată.

Sudură de Precizie pentru Performanță Excepțională

Un aspect deosebit îl reprezintă tehnologia de sudură a plăcilor PP-H AlphaPlus®, care se realizează numai cu electrozi de polipropilenă PP-H AlphaPlus®. Această structură ultrafină rezistă termic și rămâne stabilă în timpul sudurii, contribuind la o sudare precisă și durabilă.

Dimensiuni Flexibile, Toleranțe Reduse

Plăcile PP-H AlphaPlus® sunt disponibile în variante extrudate sau presate, cu grosimi între 1 mm și 150 mm. Dimensiunile standard de livrare asigură o flexibilitate optimă pentru proiectele tale. Toleranțele reduse la grosime, atât pentru variantele extrudate, cât și pentru cele presate, garantează precizie în procesul de prelucrare.

Aplicații Versatile și Avantaje Uimitoare

Această tehnologie avansată găsește aplicații extinse în:

  • Stații de epurare și fose septice
  • Bazine și tamburi pentru instalații de acoperiri metalice
  • Decantoare și separatoare de grăsimi și hidrocarburi
  • Rezervoare și bazine subterane
  • Recipienți pentru transportul peștilor
  • Rezervoare pentru păstrarea și procesarea vinului
  • Placarea suprafețelor interioare rezistente la agenți chimici
  • Executarea de piese izolatoare electric în băile de galvanizare

Performanță, Durabilitate, Calitate

Plăcile de polipropilenă PP-H AlphaPlus® aduc o combinație impresionantă de performanță mecanică îmbunătățită, rezistență chimică sporită și durabilitate extinsă. Alege tehnologia avansată pentru proiectele tale și descoperă avantajele inovației în materialele plastice. 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!